Over Charity Impact

Maak kennis met de man achter Charity Impact

Ik wil het leven van mensen in kwetsbare omstandigheden verbeteren, door de ondernemingen en organisaties heen die deze visie delen. Daarom wil ik jouw organisatie zo optimaal en professioneel mogelijk laten functioneren, zodat de uiteindelijke hulp nog meer bereikt.

“Ik heb gezien hoe waardevol hulp kan zijn. Juist de kleinere initiatieven kunnen veel invloed hebben in de levens van mensen.”

Peter Kamphof – eigenaar Charity Impact

FAQ – wat jij wilt weten over Peter

> Wat me inspireert?
Mensen die echt hart hebben voor wat ze doen en zich daar volledig voor inzetten. Mooie biografieën over moed en visie. Samenwerken met mensen uit andere culturen.

> Het mooiste aan dit werk is …
De verandering en resultaten die we bereiken. Om als sparringpartner van organisaties bij te kunnen dragen aan een mooiere wereld. Dat is uitdagend, afwisselend en gewoon mooi om te doen.

> Voor Charity Impact …
Werkte ik bij stichting Philadelphia en stichting Tearfund. Ik heb samengewerkt met internationale organisaties in verschillende sectoren: zorg, ontwikkelingshulp, vluchtelingenhulp en noodhulp.

> Ik irriteer me aan …
Organisaties die kiezen voor de status quo en niet durven groeien of veranderen. Het bestaan van onrecht en dingen die krom zijn vanwege geld of uit gewoonte.

> Dingen waar ik van geniet zijn …
Een lekkere bak koffie. Een goed gesprek of een leuk spel met vrienden. Hardlopen door Zwolle. En op vakantie naar Zuid-Europa met mijn vrouw.

Waarom Charity Impact?

Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat organisaties met een  mensgerichte, maatschappelijke betrokken visie meer impact zouden kunnen hebben. Sinds 2015 bieden wij organisatieadvies en fondsenwerving aan non-profitorganisaties en maatschappelijk betrokken ondernemingen. Daarmee wil Charity Impact deze organisaties kwalitatief versterken en verder tot bloei brengen. Zodat ze het maximaal mogelijke bereiken en nog meer impact hebben

Charity:   goed doel; liefdadigheid; hulpverlening.
Impact:   de invloed; het grote gevolg.