Fondsenwerving

Fondsenwerving

Jouw project kost geld. De mensen die je wilt helpen? De levensomstandigheden die je hoopt te verbeteren? Zonder financiële middelen red je dat niet. Mist jouw non-profitorganisatie de tijd, mankracht of expertise om zelf fondsen te werven? Laat Charity Impact voor jou de financiering zoeken die jij nodig hebt.

Wij vinden het onnodig dat jouw project
niet van start gaat door een financieringstekort.

Naar resultaat in 4 stappen

STAP 1 – KOFFIE EN KENNISMAKEN
Wie zijn jullie als stichting? Waar loop je tegenaan? Even kennismaken zodat we elkaar en jouw organisatie leren kennen. Natuurlijk bespreken we ook de praktische kant; de manier van werken, projectopties en kosten.

STAP 2 – HET BESTE PROJECT
In overleg kiezen we één project waar we fondsen voor gaan werven. Dat project nemen we tot in detail door. Je krijgt eerlijke feedback over de sterke en minder sterke aspecten en we bespreken vragen als: Wat is de meerwaarde? Welk doel heb je voor ogen? En hoe gaan jullie dat bereiken?

STAP 3 – ALLES IN ÉÉN PLAN
Vervolgens schrijven wij het projectplan met uitgebreide informatie over jouw organisatie, het project, de doelstellingen en de financiën. Dit is hét basisdocument voor de volgende stap.  

STAP 4 – FONDSEN VINDEN
Dan: Het zoeken en overtuigen van financiers die het project gaan ondersteunen. Soms is één financieringsaanvraag voldoende, een andere keer gaan we met meerdere vermogensfondsen in gesprek. Net zolang tot jouw project gefinancierd is.

Nog niet overtuigd? De pluspunten op een rij

> Hetzelfde doel als jij
Samen bundelen we onze krachten zodat jouw doelgroep kwalitatieve hulp krijgt.

> Jarenlange expertise
Van vermogensfondsen tot WMO-ondersteuning en EU financiering. Onze ervaring met tientallen trajecten levert jou letterlijk geld op.

> Succes bij 3 op de 5 aanvragen 
Veel aanvragen – van vijfhonderd euro tot een half miljoen – zijn al gefinancierd. Is jouw project de volgende?

Bekijk onze klantcases