Juist de kleinere organisaties ondersteunen is het specialisme

Waar het echt om gaat ? De impact van jullie werk.

De vluchteling onderweg naar een veilig land. Het kind wat niet naar school kan vanwege armoede. Vrouwen die worden verhandeld. Of ouderen zonder sociaal netwerk. Zomaar voorbeelden van mensen die leven in kwetsbare of risicovolle omstandigheden. Juist zij staan bij ons centraal. Is dat ook jouw doelgroep? Dan hebben wij dezelfde wens. Niet alleen ver weg, ook dichterbij wil Charity Impact het beste voor die mensen voor wie jij verschil maakt.

Charity Impact biedt jouw non-profitorganisatie:

– professionele heldere oplossingen
– ondersteuning bij strategieontwikkeling
– advies in een verandertraject
– financiering voor jouw projecten

Onze diensten

Organisatieadvies

Jouw werk gaat om mensenlevens. Juist daarom is het bieden van kwalitatieve ondersteuning van groot belang. Wat is jullie unieke identiteit? Waar ligt je toegevoegde waarde? Wil je mensen in nood blijvend helpen? Denk dan samen met ons na over een toekomstgerichte strategie. Charity Impact helpt je om visie en passie optimaal te borgen in een professionele aanpak.

Fondsenwerving

Jouw project kost geld. De mensen die je wilt helpen? De levensomstandigheden die je hoopt te verbeteren? Zonder financiële middelen red je dat niet. Mist jouw non-profitorganisatie de tijd, mankracht of expertise om zelf fondsen te werven? Laat Charity Impact voor jou de financiering zoeken die jij nodig hebt.

Integriteitsscan

Hoe wordt integer handelen binnen jouw organisatie beheerd? En hoe gaan jullie om met lastige kwesties? Vriendjespolitiek. Machtsmisbruik of zelfs fraude. Vanzelfsprekend wil je dat de kans daarop zo minimaal mogelijk is binnen jouw organisatie. Met onze Integriteitsscan zie je op welke gebieden je wel of niet voldoende preventieve maatregelen neemt.

Klantcases

Christ’s Hope

Project in Tanzania van start dankzij bijdrage vermogensfondsen

Melkveehouderij Zwolle

Zorgsubsidies voor melkveehouderij

Tear

Een relevante landenstrategie voor Tear

Photo Tear - By Margreet Noordhof

Setar

Strategie advies voor Setar

Tear Bangladesh

Overheidssubsidie van € 600.000 voor hulpverlening in Bangladesh

Tear-Bangladesh -By Margreet Noordhof

Bright Fame

Charity Impact vindt financiering via vermogensfondsen

Ontmoet

Peter Kamphof

Eigenaar Charity Impact
Al jarenlang adviseer en ondersteun ik organisaties in binnen- en buitenland. Nu zet ik mijn expertise en kennis van de non-profit wereld, sociaal ondernemen en subsidieaanvragen graag in om jouw – pionierende – organisatie verder te professionaliseren. Geen advies op afstand, maar ondersteuning op locatie. Vanuit de overtuiging dat het werk van jouw organisatie écht verschil maakt.

Benieuwd naar meer over Peter? Hij beantwoordt Frequently Asked Questions.
Wat klanten over ons zeggen

De meerwaarde voor stichting Charis is dat Charity Impact fondsen heeft kunnen werven waarvan wij ons niet bewust waren. Daardoor hebben wij bij ons onderwijsproject meer kinderen kunnen helpen.

Marien Kroon

Directeur Stichting Charis

Peter stelt goede vragen en heeft snel inzicht in de situatie van projecten en van de organisatie. Hij werkt gestructureerd en efficiënt, heeft creatieve ideeën en is flexibel. De samenwerking ervaar ik als heel prettig!

Jannetta Huisman

Directeur Christ’s Hope

Door de persoonlijke contacten vanaf de werkvloer bracht Peter de sfeer en
het karakter van Bright Fame goed over aan de beoogde fondsen.

Frits Rouvoet

Directeur Bright Fame