Charity Impact ondersteunt grote én kleinere organisaties

Waar het echt om gaat ? De impact van jullie werk.

De vluchteling onderweg naar een veilig land. Het kind wat niet naar school kan vanwege armoede. Vrouwen die worden verhandeld. Of ouderen zonder sociaal netwerk. Zomaar voorbeelden van mensen die leven in kwetsbare of risicovolle omstandigheden. Juist zij staan bij ons centraal. Is dat ook jouw doelgroep? Dan hebben wij dezelfde wens. Niet alleen ver weg, ook dichterbij wil Charity Impact het beste voor die mensen voor wie jij verschil maakt.

Charity Impact biedt jouw non-profitorganisatie:

– professionele heldere oplossingen
– ondersteuning bij strategieontwikkeling
– advies in een verandertraject
– financiering voor jouw projecten
– begeleiding in een pre-audit proces

Onze diensten

Advies

Jouw werk gaat om mensenlevens. Juist daarom is het bieden van kwalitatieve ondersteuning van groot belang. Wat is jullie unieke identiteit? Waar ligt je toegevoegde waarde? Wil je mensen in nood blijvend helpen? Denk dan samen met ons na over een toekomstgerichte strategie. Charity Impact helpt je om visie en passie optimaal te borgen in een professionele aanpak.

Fondsenwerving

Jouw project kost geld. De mensen die je wilt helpen? De levensomstandigheden die je hoopt te verbeteren? Zonder financiële middelen red je dat niet. Mist jouw non-profitorganisatie de tijd, mankracht of expertise om zelf fondsen te werven? Laat Charity Impact voor jou de financiering zoeken die jij nodig hebt.

Certificering

Certificering is noodzakelijk voor het aantonen van de kwaliteit van je organisatie en vaak ook voor toegang tot financiering. Een audit kan een lastig en complex proces zijn. Charity Impact helpt je om je goed hierop voor te bereiden en om uiteindelijk de audit goed door te komen.

Klantcases

World Vision voorbereid op externe audit

FPA-traject

Begeleiding bij CHS self-assessment

Project tijdens de lockdown

Toch eten voor Keniaanse gezinnen in lockdown

Strategie-advies voor Setar

Verder met een heldere koers

Relevante landenstrategie voor Tearfund

Hoe bereik je de allerarmsten?

Photo Tear - By Margreet Noordhof

€600.000 voor hulpverlening in Bangladesh

Financieringsaanvraag voor overheidssubsidie

Tear-Bangladesh -By Margreet Noordhof
Ontmoet

Peter Kamphof

Eigenaar Charity Impact
Al jarenlang adviseer en ondersteun ik organisaties in binnen- en buitenland. Nu zet ik mijn expertise en kennis van de non-profit wereld, sociaal ondernemen en subsidieaanvragen graag in om jouw – pionierende – organisatie verder te professionaliseren. Geen advies op afstand, maar ondersteuning op locatie. Vanuit de overtuiging dat het werk van jouw organisatie écht verschil maakt. Benieuwd naar meer over Peter? Hij beantwoordt Frequently Asked Questions.
Wat opdrachtgevers zeggen

“De meerwaarde voor stichting Charis is dat Charity Impact fondsen heeft kunnen werven, waarvan wij ons niet bewust waren. Daardoor hebben wij bij ons onderwijsproject meer kinderen kunnen helpen.”

Marien Kroon

Directeur Stichting Charis

“Mijn mening over Peter: betrokken, deskundig en doelgericht.”

Ruud van Hal

Eigenaar Setar

“Peter stelt goede vragen en heeft snel inzicht in de situatie van projecten en van de organisatie. Hij werkt gestructureerd
en efficiënt, heeft creatieve ideeën en is flexibel. De
samenwerking ervaar ik als heel prettig!”

Jannetta Huisman

Voorzitter Christ’s Hope International

‘Charity Impact heeft Red een Kind heel goede ondersteuning geboden bij onze CHS self-assessment en independent verification. Charity Impact draagt zorg voor een goede balans van onafhankelijkheid en kunde maar ook betrokkenheid en organisatiesensitiviteit. Op natuurlijke en kritische wijze groeien wij als Red een Kind hiermee naar een steeds hoger niveau van kwaliteit en compliance’.

Geert de Jonge

Manager Expertise & Development - Red een Kind